PRODUCENT PIEROGÓW, KROKIETÓW, NALEŚNIKÓW I USZEK  |  ADAMUS - PRODUKTY ZAWSZE ŚWIEŻE I BEZ KONSERWANTÓW
 

Zakład garmażeryjny „ADAMUS” to rodzinna firma która od 2010 roku specjalizuje się w produkcji wyrobów mącznych. Nasze produkty powstają z naturalnych składników i najwyższej klasy surowców, dzięki temu stale dbamy o ich tradycyjny smak oraz domowy charakter. Produkcja odbywa się zgodnie z procedurami systemu HACCP. Nasze wyroby nie posiadają w swoim składzie konserwantów ani sztucznych barwników. Często są polecane i promowane przez naszych odbiorców jako produkty ekologiczne i naturalne.

Współpracujemy z klientami hurtowymi oraz detalicznymi na terenie całej Polski.

Zakład zatrudnia specjalistów kucharzy oraz garmażerów, bez których stworzenie doskonałej jakości wyrobów nie byłoby możliwe. Rozpoczynamy pracę każdego dnia bardzo wcześnie rano by w odpowiedni sposób przygotować się do całego cyklu i porządku produkcji. Towar wyprodukowany, ugotowany, wystudzony i spakowany jednego dnia na drugi dzień jest już eksponowany na regałach naszych hurtowni i sklepów spożywczych lub wydawany na stołówkach. Robimy wszystko co w naszej mocy, by jakością nie zawieźć naszych klientów.

Wyroby garmażeryjne Adamus to gwarancja tego, że wyroby są naprawdę domowe a nie tylko w nazwie. Ciągłe udoskonalenia i inwestycje wprowadzane w zakładzie przyczyniają się do sukcesu firmy. Zakup nowoczesnej linii pakującej pozwolił nam wydłużyć termin przydatności do spożycia do 14 dni (MAP). Wprowadzenie ostatnio nowego modelu etykiet polsko-angielskich oraz indywidualnego systemu wagowego, otworzył szanse eksportu naszych towarów na zachód Europy.

Posiadamy własny transport chłodniczy, który gwarantuje nam bezpieczną dostawę zamówień do naszych odbiorców. Liczymy na to, że w gronie naszych nowych odbiorców znajdą się i Państwo – odwiedzający naszą stronę.

 

Adam Stańczak - właściciel